Nog een natuurlijke mini zwemvijver in Nederland

Afgelopen weekend kreeg ik een leuk mailtje van een stel uit Nijverdal die ook een natuurlijke mini zwemvijver (of poedelvijver) hadden gemaakt. Ze kwamen op dit idee via mijn site, heel leuk om te horen natuurlijk.

Ze hadden ook een foto meegestuurd en deze mocht ik plaatsen op mijn website. Het ontwerp is voor 90% geïnspireerd op de berichten van mijn website vertelden ze me. Het gaat dan om “Mijn natuurlijke zwemvijver” en de “winter update met bouwtekening.”

Dit is de mooie zwemvijver die zij hebben gemaakt.

Wat leuk is, is dat zij een tweede bak (links op de foto) hebben gebruikt waar ze een water lelie in hebben gezet. Dat lijkt me een geweldig beeld straks als je zo tussen de bloeiende waterlelies kan zitten.

Wat fijn is, is dat zij ook een wat grotere bak hebben en je natuurlijk iets meer ruimte hebt om lekker te kunnen zitten.

Een hele mooie vijver die alleen nog maar mooier wordt als straks de planten nog meer gaan groeien en bloeien. Ik was heel blij dat ze een mailtje met resultaat hebben gestuurd en trots dat ik zo mensen met mijn site heb kunnen helpen.

Als er nou nog geen dingen duidelijk zijn over zwemvijvers of er iets anders over wilt weten, vraag of mail me gerust. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en heb zo al meer mensen geholpen met een zwemvijver. Kijk ook eens op mijn diensten pagina om te zien wat ik nog meer voor jou kan doen wat betreft een natuurlijke zwemvijver aanleggen.

p.s. de techniek die je voor een kleine zwemvijver gebruikt, is dezelfde die je kan gebruiken voor een grotere zwemvijver.

Berry IJmker

Creatieveling, ontwerper en dromer die zich een weg knutselt en bouwt naar een groen en duurzaam leven als gezin

Één gedachte over “Nog een natuurlijke mini zwemvijver in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *