Nog meer blije kinderen met een natuurlijk zwemvijvertje

Laatst had ik al een keer een bericht geplaatst van iemand anders die een zwemvijver naar mijn voorbeeld heeft gemaakt. Deze keer mag ik er nog eentje delen.

De natuurlijke zwemvijvers worden steeds populairder. Mijn bericht “mijn natuurlijke mini zwemvijver” is bij verre mijn meeste gelezen bericht op mijn website. Steeds meer mensen vinden dit bericht doordat ze ook op zoek zijn naar een echte natuurlijke zwemvijver en die ook nog eens betaalbaar is. Ik vind het hartstikke leuk om mailtjes te krijgen, op dit moment ben ik ook actief aan het mailen met vijf andere mensen die er ook mee bezig zijn en nog wat meer vragen hebben. Hopelijk kan ik binnenkort dus nog meer foto’s delen.

Mocht je trouwens ook een natuurlijke zwemvijver hebben gemaakt met hulp van mijn berichten, maar je had verder geen vragen. Dan vind ik het nog steeds heel leuk om een foto van het resultaat te zien.

Hieronder de foto’s die ik deze keer heb gekregen. Ze gaan de vijver nog verder afwerken met mooie maaskeien en dan is het ook een pareltje geworden.

Die blije gezichtjes doen me echt denken aan toen ik met onze jongens de vijver ging vullen
Er waren ook gelijk vriendjes die lekker kwamen pootje baden.

Het is heel mooi om te zien dat ik zo met mijn kennis andere mensen heb kunnen helpen en heb geïnspireerd. Als jij dit leest en ook nog met vragen zit, mail me dus gerust. Kijk ook eens op mijn diensten pagina om te zien wat ik voor jou kan doen wat betreft een natuurlijke zwemvijver aanleggen.

Berry IJmker

Creatieveling, ontwerper en dromer die zich een weg knutselt en bouwt naar een groen en duurzaam leven als gezin

3 reacties op “Nog meer blije kinderen met een natuurlijk zwemvijvertje

  1. Beste, het is me niet helemaal duidelijk waarom u de geperforeerde slang gebruikt (rondom de kuip): om ook zuurstof rond te brengen in de hele vijver, ook het moerasgedeelte? Bedankt voor de verheldering! Mvg, An

  2. Ik weet niet of mijn opmerking van gisteren is doorgekomen, maar je mag die negeren: ik heb het antwoord gevonden bij David Butler. Mvg, An

    1. Sorry, ik had geen melding gekregen van een reactie op mijn website, daar ging nog iets fout.
      Maar gelukkig had je het antwoord al gevonden ­čÖé
      Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze gerust of mail ze me even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *