Natuurlijke zwemvijver aanleggen

Hieronder staan de diensten die ik aanbied op het gebied van zwemvijvers. Ik kan op verschillende manieren helpen om de droom van een eigen zwemvijver te realiseren.

zwemvijver aanleg

Aan de hand van je wensen maak ik een passend ontwerp.

Ik voer de werkzaamheden in mijn eentje uit met af en toe wat hulp.

De benodigde materialen neem ik zelf mee of laat ik bezorgen.

Ook voor het veranderen van een bestaande vijver in een zwemvijver

Zwemvijvers die op een natuurlijke manier worden gefilterd door middel van het air lift systeem.

De zwemvijvers die ik aanleg wijken af van de meeste conventionele zwemvijvers. Mijn visie is om te werken met de natuur en er niet tegen. Zwemvijvers kunnen ook veel simpeler aangelegd worden en de enige techniek die deze zwemvijvers gebruiken is een luchtpomp om te zorgen voor een watercirculatie.

Deze andere manier van werken zie je terug in het eindproduct, maar ook in de prijs. Over de verschillen heb ik op mijn website al vele berichten geschreven.

doe het zelf ondersteuning zwemvijvers

Een passen ontwerp voor jouw doe het zelf project met uw wensen.

Advies op locatie of online om te starten met je zwemvijver project of tijdens.

Materiaal lijst en tekeningen met de plaatsing van alle materialen.

Ik kan ook helpen bij een paar stappen die je zelf wat lastiger vindt om alleen te doen.

De zwemvijvers die ik adviseer zijn ook zeer goed mogelijk voor doe het zelf projecten. Zelf ben ik ook een echte doe het zelver, maar in plaats van om alles zelf uit te zoeken kan het fijn zijn als je iemand om advies en hulp kan vragen.

Ik begin altijd met een online gesprek waar je al je vragen al kunt stellen. Aan de hand daarvan kunnen we kijken welke ondersteuning je verder wil krijgen. Dit kan zo simpel of zo uitgebreid mogelijk. Misschien was het gesprek of voldoende of heb je liever dat ik bij een paar ingewikkelde stappen toch even kom helpen.

Je mag altijd een online consult aanvragen. Hier heb ik geen vast tarief voor, na het gesprek mag je zelf bepalen hoeveel geld je wil overmaken.