Natuurlijke zwemvijver met verlichting

Het is heel mooi om te zien dat de mini zwemvijvers allemaal zo divers zijn. Alle mensen die ik heb geholpen hebben allemaal mijn principe gepakt, maar er wel een eigen draai aan gegeven.

Dat geldt ook zeker voor deze zwemvijver ergens aan de rand van de Veluwe. In de zomer heb ik hem van heel wat advies voorzien en heeft hij er iets heel moois van gemaakt. Natuurlijk wil ik het resultaat ook graag even op mijn website plaatsen.

Hier kan je gelijk al zien dat het een hele andere vijver wordt. Hij wou een grotere zwemvijver dan ik had en daar geef ik hem geen ongelijk in als je de ruimte hebt. De vijver is dus een stuk groter en dieper, maar in het midden wordt nog wel gebruik gemaakt van een grotere kuip.
Na het meten de folie erin en de buizen plaatsen voor het filter gedeelte en een buis voor de luchtslang.
De vijver gevuld en plantjes geplaatst. Nu alleen nog de rand afwerken.
Gekozen voor een mooie strakke afwerking. Doordat de vijver wat groter is heeft hij ook een waterlelie geplaatst.
En dit vind ik het mooiste van deze vijver. Er is ook vijver verlichting in geplaatst en dat ziet er echt geweldig uit.

Weer een prachtige natuurlijke zwemvijver erbij zonder gebruik te maken van dure filter systemen. De eigenaar is er ook heel blij mee en heel trots op het resultaat en dat begrijp ik heel goed.

Mocht jij er ook aan denken om een zwemvijver te maken, neem dan gerust contact met me op. Of heb jij ook een zwemvijver gemaakt naar aanleiding van mijn website, dan vind ik het altijd leuk om het resultaat te zien.

Kijk ook eens op mijn diensten pagina om te zien wat ik voor jou kan doen wat betreft een natuurlijke zwemvijver aanleggen.

Berry IJmker

Creatieveling, ontwerper en dromer die zich een weg knutselt en bouwt naar een groen en duurzaam leven als gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *