Genoeg te doen bij Ipadweg belevingspad in Veeningen

Belevingspaden en speelbossen zijn altijd leuke uitjes. Je combineert vaak een mooie wandeling door de natuur met leuke activiteiten voor de kinderen. Het Ipadweg belevingspad in Veeningen is misschien wel de mooiste bij ons in de buurt.

Net als sommige andere speelbossen is dit ook een speelbos in combinatie met een speeltuin. Altijd een mooie en geliefde combinatie bij de kinderen, al was dat voor dit speelbos misschien niet eens nodig geweest. Het ligt naast het dorpshuis en de sportvelden in het kleine dorpje Veeningen. Zo heb je een mooie central locatie waar genoeg te doen is.

Op dit belevingspad valt vooral de grote veelzijdigheid aan activiteiten en obstakels op. Ook nog eens in een heel mooi stukje natuur en voor de allerkleinsten nog best wel een flinke wandeling. Vooral als je al je energie in de obstakels steekt.

Ipadweg belevingspad in Veeningen

Adres: Dorpshuisstraat 43 in Veeningen

Wij kwamen deze keer hier aan nadat we eerst in de Wijk het ooievaarslokstation hadden bekeken. Het was tegen de middag dus we gingen eerst in de speeltuin een lekker broodje eten.

ipadweg belevingspad veeningen speelbos 1
De jongens hebben natuurlijk geen tijd om rustig te zitten eten. Dus dan maar met broodje in de hand alvast gaan spelen.
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 2
Even stoer doen
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 4
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 5
In het begin heb je al gelijk heel veel activiteiten bij elkaar zoals deze touwbrug en de boomhut die er sinds een jaar staat.
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 6
En dennenappels gooien
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 7
Ik doe natuurlijk graag mee en kruip ook door de tunnel
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 8
Slingeren blijft altijd één van de favorieten en daarom zie je ze bijna in alle speelbossen wel.
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 9
Achter het bos kom je uit bij het mooiste plaatje en de omgeving en het plekje om te zitten zijn ook niet verkeerd haha. Dit is echt een heerlijk plekje om te zitten onder een boom die als een soort parasol erboven staat.
ipadweg belevingspad veeningen speelbos 10

Wij hebben in ieder geval weer erg genoten van dit mooie speelbos in Veeningen. Als je dus in de buurt bent is dit zeker een aanrader. Bij de speeltuin kan je ook nog eens gratis naar de wc en bij het dorpshuis kan je ook nog wat lekkers halen als je dat wil.

Berry IJmker

Creatieveling, ontwerper en dromer die zich een weg knutselt en bouwt naar een groen en duurzaam leven als gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *