Kosten zwemvijver | Wat is de echte prijs van een zwemvijver

Als je al eens gezocht hebt naar de kosten van een zwemvijver dan kom je erachter dat de prijzen rond de 40.000 euro liggen. De prijs van een zwemvijver hoeft echter niet zo duur te zijn. In dit bericht wil ik graag uitleggen dat de kosten voor een zwemvijver niet zo duur hoeven te zijn.

Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik probeer uit te leggen waarom de prijzen van zwemvijvers zo duur zijn. Ook geef ik een voorbeeld van een zwemvijver met de kosten voor materialen zodat je zelf een idee krijgt hoe duur het is.

Als je een zwemvijver maakt met de methode die ik hier op mijn website beschrijf zijn de kosten een stuk minder. Dit komt natuurlijk omdat het veel zelfbouw is. De andere kant is dat het een vele makkelijkere manier is waardoor je minder kosten hoeft te maken.

Berry IJmker

Creatieveling, ontwerper en dromer die zich een weg knutselt en bouwt naar een groen en duurzaam leven als gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *