Diensten

Hieronder staan dingen die ik voor je zou kunnen doen. Ik werk op basis van een vrijwillige gift. Je bepaalt dus zelf hoeveel je over hebt voor een dienst die ik lever. In dit bericht kan je mijn hele gedachte hier over lezen. In het kort komt het erop neer dat dit allemaal diensten zijn die ik leuk vind om te doen en daar geen prijs aan wil hangen en al helemaal geen hoofdprijs. Ook wil ik mensen, stichtingen en bedrijven die een kleiner budget hebben een kans geven om iets voor ze te kunnen betekenen. Uiteindelijk doe ik liever iets wat ik leuk vindt en dan maar voor een kleiner bedrag, dan helemaal niet.

zwemvijver advies en aanleg

Zwemvijver advies en aanleg

Zoals je kan lezen op mijn website heb ik een grote passie voor natuurlijke zwemvijvers. Ik kan je helpen om de droom van een zwemvijver op een goedkope manier te verwezenlijken.
Lees meer.

upcycle projects

Upcycle projecten

Gebruikte materialen geef ik graag een nieuw leven door er een mooie klok, lamp, insectenhotel, meubelstuk of ander decoratie artikel van te maken.
Lees meer…

grafische opdrachten

Grafische opdrachten

Professionele afbeelding nodig voor een flyer, logo, presentatie, schema of om je plannen op een duidelijke manier uit te leggen? Ik help je graag mee.
Lees meer…